Vacatures     CLAROS
Nederlands

AMTAX sc Ammoniumanalyser op locatie, buiten, 0,05-20 mg/l NH4-N, 10 m

VEROUDERD ITEM

AMTAX sc Ammoniumanalyser op locatie, buiten, 0,05-20 mg/l NH4-N, 10 m
Productnr.: LXV421.99.12001

VEROUDERD ITEM

Dit item is niet meer beschikbaar.

Transparante, hoogwaardige meettechnologie voor betrouwbare waarden met korte responstijd

Precisieprocesinstrument voor de bepaling van ammoniak in water, afvalwater en actief slib. Behuizing geschikt voor buiten. Incl. filtersonde met 10 m slang. 230 VAC/50 Hz voeding.
De monstervoorbereiding wordt uitgevoerd door een geïntegreerde monstervoorbereidingssonde met een verwarmde slang van 5 m. De filtersonde werkt op 230 V. Evaluatie en bediening met SC-controller. De analyser is uitgerust met een geïsoleerde behuizing voor installatie buiten. Het monster kan worden geanalyseerd vóór eventuele degradatie. Het ammoniak in de monsters wordt eerst omgezet in gasvormig ammoniak. Enkel het NH3-gas passeert door het gasdoorlatende membraan van de elektrode en wordt gedetecteerd. Deze methode garandeert een breed meetbereik en is minder gevoelig dan kruisgevoeligheidsmethoden die gebruikmaken van een ionselectieve elektrode (ISE). Membraanfiltratie in situ; filtermodules zijn verwisselbaar.

Prognosys is een voorspellend diagnosesysteem dat u waarschuwt voor toekomstige problemen met uw instrument, waardoor u proactief kunt zijn in uw onderhoud. U kunt nu zeker weten of veranderingen in uw metingen het gevolg zijn van veranderingen in uw instrument of in uw water.

Er zijn aanvullende opties beschikbaar. Neem contact op met Hach voor meer informatie.

Dit instrument maakt verbinding met Claros, het innovatieve Water Intelligence System van Hach, waarmee u instrumenten, gegevens en processen naadloos kunt verbinden en beheren - waar en wanneer u maar wilt. Claros zorgt voor een groter vertrouwen in uw gegevens en een verbeterde operationele efficiëntie. Om het volledige potentieel van Claros te realiseren, dient u te zorgen voor Claros-compatibele instrumenten.

  • Groot meetbereik
  • Snelle responstijd voor regeling van proces voor nutriëntverwijdering
  • Gemakkelijk te installeren
  • Weinig onderhoud en eenvoudige bediening
  • Optioneel met geïntegreerde filtersonde of tweede kanaal