Vacatures     CLAROS
Nederlands

Bühler 3010 Stationair monsternamesysteem

Productnr.: BU3011.XX.XXXXX
Prijs per eenheid Neem contact op
Beschikbaar

Stationaire sampler die gebruik maakt van druk-vacuümtechnologie. Met robuuste PE-behuizing, een met microprocessor bestuurd koelsysteem en eenvoudig te reinigen monsterflessen.
Werkt in de modus op basis van tijd, volume (flow-afhankelijk) of gebeurtenis. In vergelijking met de peristaltische methodes levert de druk-vacuümtechnologie een hoge volumenauwkeurigheid (dankzij het doseervat). De monsterbuis verslijt niet.
De weersbestendige behuizing van PE-kunststof met temperatuurregeling zorgt voor een storingsvrije werking gedurende vele jaren. Zelfs onder omstandigheden waar RVS gewoonlijk corrodeert.
Het getropicaliseerde koelsysteem zorgt voor een monsteropslag bij 4 °C bij een maximale omgevingstemperatuur van 43 °C.
Het monster wordt dus gekoeld om biologische en chemische wijzigingen uit te sluiten. Ter voorkoming van kruisverontreiniging wordt het systeem zowel vóór als na het nemen van elk monster gespoeld. De druk-vacuümsampler voldoet aan ISO 5667 en beantwoordt daarmee ook aan de vereisten voor reproduceerbare analyses.
Voor gebruik in rioolwaterzuivering, industriële installaties en voor de bewaking van oppervlaktewater.

  • Zeer nauwkeurig monstervolume
  • Lichtgewicht corrosie-vrije PE behuizing.
  • Gegarandeerde koeling zelfs onder extreme omstandigheden
  • Kostenefficiënt in aanschaf en gebruik
  • Eenvoudige reiniging van monstervaten