Vacatures     CLAROS
Nederlands

Bühler 4411 stationaire zelflegende watersampler

Productnr.: BU4411.XX.XXXXX
Prijs per eenheid Neem contact op
Beschikbaar

Stationaire sampler die gebruik maakt van druk-vacuümtechnologie. Er worden continu representatieve monsters genomen. Flessen worden automatisch geleegd en gespoeld voordat ze opnieuw worden gevuld.
Dankzij de verschillende doseervaten is het instrument extreem flexibel in standaard en individuele toepassingen. De weerbestendige V2A-behuizing met temperatuurregeling is optioneel en beschikbaar in V4A en RVS met kunststofcoating. De strikte afscheiding tussen de regel- en monstergedeeltes zorgt voor een lange levensduur van het instrument. De druk-vacuümsampler voldoet aan ISO 5667 en beantwoordt daarmee ook aan de vereisten voor reproduceerbare analyses. Tot dan wordt het monster gekoeld om te voorkomen dat er biologische en chemische veranderingen optreden. De systemen worden altijd voor en na monstername gespoeld om kruisverontreiniging te voorkomen.
Ideaal voor het uitvoeren van automatische controles in communale afvalwaterzuiveringsinstallaties, in industriële installaties en voor gebruik in bewakingsconcepten in de publieke sector (bijv. bewaking van rivierwater).

  • Druk-vacuümprincipe: zeer nauwkeurig monstervolume
  • Grote verscheidenheid aan opties voor meerdere flessen
  • RVS-behuizing (optioneel: RVS met kunststofcoating)
  • LCD-display met achtergrondverlichting