Vacatures     CLAROS
Nederlands

DR900 Robuuste, draagbare, dataloggende colorimeter

Productnr.: 9385200
Prijs per eenheid Neem contact op
Beschikbaar

Robuuste, draagbare colorimeter voor gebruik in het veld

Draagbare, robuuste, micro-processorgestuurde colorimeter met energiebesparende LED-technologie. Voorgeprogrammeerd met 90 Hach-methoden.
De draagbare colorimeter bespaart tijd bij gebruik op locatie, doordat hij met minder dan vier klikken snel en gemakkelijk toegang geeft tot de meest gebruikte testmethoden. Deze colorimeter is water- en stofdicht en schokbestendig en is aan een valtest onderworpen voor een grotere kwaliteitsborging.
Dit instrument heeft een intuïtieve bediening, een groot gegevensopslaggeheugen en een ingebouwde USB-poort voor een gemakkelijke informatie-overdracht. De draagbare colorimeter voorziet ook in de kernbehoeften door ten minste 90 van de meest voorkomende testmethoden te bieden.
Door deze kenmerken te combineren met een verlicht display met drukknopbediening voor gebruik op schaars verlichte plaatsen, beschikt u over een draagbare colorimeter die helemaal is voorbereid op het gebruik in het veld, waardoor het uitvoeren van testen onder moeilijke omstandigheden eenvoudiger wordt.

  • Robuuste constructie
  • Ontworpen voor gebruik in het veld
  • Eenvoudig in gebruik
  • Betrouwbare resultaten zonder netvoeding
  • Geconfigureerd voor direct gebruik