+32 (0)15 42 35 00
Nederlands

Biotector B7000 TOC-analyser

De BioTector B7000 van Hach biedt een volledige oplossing voor TOC-meting, van monstervoorbereiding tot uitlaat. Het systeem is leverbaar met een uitgebreide reeks opties en configuraties (TOC/TN/TP).

De robuuste online analyser biedt maximale inzetbaarheid en betrouwbaarheid dankzij een gepatenteerde zelfreinigende oxidatietechnologie die moeilijke monsters met gemak verwerkt en onderhoud aanzienlijk reduceert. Waar andere technologieën het laten afweten, kunnen met deze analyser vetten en oliën worden geanalyseerd, maar ook deeltjes die tot drift en veel onderhoud leiden. Met de unieke TSAO-technologie (geavanceerde oxidatie met twee fasen) wordt totale oxidatie van het volledige monster bereikt: van organische koolstof naar CO2.

Dankzij de betrouwbare, continue bewaking en de realtime procesbesturing kunnen operators van installaties hun processen optimaliseren en de totale operationele kosten van de installatie verlagen. Deze analyser is het meest geavanceerde systeem in zijn klasse en behaalt precieze resultaten, voor alle toepassingen, van de eenvoudigste tot de meest veeleisende.
Meetprestaties gecertificeerd volgens MCERTS-systeem.
 
  VOC (Vluchtige Organische Koolstof)
EUR Prijs
B4B7000 TP

Vergelijken

Neem contact op
B4B7000TN

Vergelijken

Neem contact op
B7BAAA056AAAAA2

Vergelijken

Nee Nee Neem contact op
B7BAAA077AAAAA2

Vergelijken

Nee Nee Neem contact op
B7BBAA056AAAAA2

Vergelijken

Nee Nee Neem contact op
B7BBAA077AAAAA2

Vergelijken

Nee Nee Neem contact op
items per pagina 10   |   20   |   50