Vacatures     CLAROS
Nederlands

Kit: DR3900 RFID-spectrofotometer / LOC100

Productnr.: LPV440.99.10001
Prijs per eenheid Neem contact op
Wordt binnen 1 week verzonden

Geoptimaliseerd voor veilige processen en consistente, snelle en nauwkeurige wateranalyseresultaten

De DR3900 is een benchtop meter voor het zichtbare spectrum (320 - 1100 nm) met gesplitste bundel met meer dan 220 voorgeprogrammeerde methoden die zijn geoptimaliseerd voor wateranalyse in het laboratorium. Met uw dagelijkse routine van wateranalyse in gedachten, is de DR3900 spectrofotometer geoptimaliseerd voor veilige processen en nauwkeurige resultaten.

De DR3900 is ontworpen om snel nauwkeurige resultaten te leveren met de innovatieve TNTplus- en LCK-reagentia van Hach voor snelle voorbereiding en eenvoudige uitvoering. Het herkent onze Hach-reagentia zelfs automatisch, dus het is niet nodig om methodenummers in te voeren.

Begeleide procedures
De DR3900 vereenvoudigt de wateranalyse met stapsgewijze handleidingen die gebruikers door de testprocedures leiden. Dit zorgt voor consistente en nauwkeurige resultaten.

RFID-technologie
Met geavanceerde RFID-technologie (Radio Frequency Identification)* kunnen handsfree kalibratie-updates worden uitgevoerd, omdat de batch-, houdbaarheids- en kalibratiecurves die bij elk chemiemonster van Hach horen, automatisch worden herkend. Het maakt ook traceerbaarheid voor elke meting mogelijk.

Geschikt voor Claros
Dit instrument maakt verbinding met Claros, het innovatieve Water Intelligence System van Hach, waardoor u instrumenten, data en processen naadloos kunt koppelen en beheren – overal en altijd. Het resultaat is meer vertrouwen in uw gegevens en een grotere efficiëntie in uw activiteiten.

Andere belangrijke functies
• Geoptimaliseerd voor veilige processen en nauwkeurige resultaten.
• Groot kleurentouchscreen voor eenvoudige installatie en navigatie.
• RFID-technologie voorkomt verwisseling van monsters en zorgt voor een betere traceerbaarheid van monsters.
• Gebouwd met 1 ethernet- en 3 USB-poorten, zodat u deze eenvoudig op uw computer kunt aansluiten.
• Meer dan 100 tests beschikbaar voor 50 verschillende parameters, zoals ammonium, CZV, chloor, nitraat, fosfaat en meer.

*RFID-technologie momenteel leverbaar in alle EU-landen en Groot-Brittannië, Noorwegen, Zwitserland, Servië, Macedonië, Turkije, Rusland e.a. Voor andere landen neemt u contact op met uw contactpersoon bij Hach.

  • Eenvoudige voorbereiding
  • Uitgebreide documentatie
  • Snelle uitvoering
  • Aanpasbaar
  • Op elkaar afstemmen van laboratorium- en procesanalyse