CLAROS        +32 (0)15 42 35 00
Nederlands

Mobile Sensor Management

Mobile Sensor Management (MSM) maakt deel uit van Claros, het waterinformatiesysteem van Hach. De softwareoplossing is webgebaseerd en is ontwikkeld om kritieke uitdagingen aan te pakken die van invloed zijn op uw instrumentmetingen en de kwaliteit van uw gegevens.

Maakt u zich zorgen over uitvaltijd en onderhoud? Hoe weet u dat het onderhoud correct en op tijd wordt uitgevoerd?
Mobile Sensor Management omvat Prognosys voorspellende diagnostiek, waarmee u proactief kunt zijn in uw onderhoud en onverwachte uitvaltijd kunt voorkomen. De software bewaakt interne onderdelen en servicevereisten en waarschuwt u voor toekomstig en achterstallig onderhoud. MSM omvat ook begeleide onderhoudsworkflows om te zorgen dat onderhoud niet alleen op tijd, maar ook correct wordt uitgevoerd.

Hoe ontvangt u meldingen en meetgegevens van externe locaties waar geen operator is?
Mobile Sensor Management geeft u volledig inzicht in de status van uw instrumenten. Meetgegevens, onderhoudsindicatoren en apparaatstatus zijn realtime beschikbaar op elk apparaat met internettoegang. Behalve de meldingen in de software ontvangt u ook herinneringen per e-mail wanneer onderhoud moet worden uitgevoerd, achterstallig is of een apparaat geen meetwaarden meer registreert. Het beheer van uw externe installatie was nog nooit zo eenvoudig.

Hebt u moeite met het vergelijken van laboratorium- en procesmetingen en kunt u niet vaststellen welke meetwaarde juist is?
Mobile Sensor Management vereenvoudigt kalibratie tussen lab- en procesinstrumenten door u in staat te stellen laboratoriummetingen naar uw verbonden procesinstrumenten te verzenden. U hoeft de sensors niet uit het proces te verwijderen voor kalibratie. Neem simpelweg een steekmonster voor analyse en stuur de waarde van uw spectrofotometer naar uw processensor voor kalibratiecorrecties.

Toegang op basis van abonnement:

Claros biedt aangepaste oplossingen die zijn afgestemd op uw behoeften en de grootte van uw installatie. Laat ons demonstreren wat Claros voor u kan betekenen!

• Beschikbaar als overeenkomst voor 1 of 3 jaar
• Upgrades zijn inbegrepen in het abonnement, zodat u altijd over de nieuwste functionaliteit beschikt
• Onbeperkt aantal gebruikers
• Onbeperkte gegevensopslag; geen extra kosten voor het opslaan van uw gegevens
• Gratis toegang tot technische ondersteuning van wereldklasse
 
items per pagina 10   |   20   |   50