Vacatures     CLAROS
Nederlands

INTELLICAL Standaard LDO probe, 3 m kabel

Productnr.: LDO10103
Prijs per eenheid Neem contact op
Beschikbaar

Op luminescentie gebaseerde LDO-technologie voor het laboratorium

De Intellical LDO101 is een digitale, luminescentie-/optische sensor voor opgeloste zuurstof (LDO). De laboratoriumversie is beschikbaar met een kabel van 1 of 3 meter. De LDO101 is uitgerust met een automatische druksensormodule en een temperatuursensor. LDO101-sensors zijn in de fabriek volledig gekalibreerd. Voor nieuwe LDO101-sensors zijn geen iButtons meer nodig. De functie voor het bijhouden van de dagen in gebruik en de herinnering voor de resterende levensduur van de sensorkap worden geïnitialiseerd op de dag van het eerste gebruik. De LDO101 is ideaal voor het meten van opgeloste zuurstof in afvalwater, drinkwater en algemene applicaties op het gebied van waterkwaliteit.

  • Hach Intellical LDO is een revolutionaire doorbraak in de meting van opgeloste zuurstof, die de talrijke problemen met betrekking tot betrouwbaarheid en onderhoud elimineert, die inherent zijn aan oudere DO-meettechnologieën.
  • Digitale Intellical-elektroden bieden ultieme volgbaarheid in meethistorie
  • Digitale Intellical-elektroden waarschuwen de gebruiker wanneer opnieuw kalibreren noodzakelijk is
  • Digitale Intellical-elektrodeb kunnen met verschillende meters worden gebruikt, zonder opnieuw kalibreren en zonder opnieuw invoeren van meetinstellingen