Vacatures     CLAROS
Nederlands

K1100 LDO-sensor voor inline-applicatie, 0-40 ppm, met 28 mm Orbisphere-fitting

Productnr.: K1100-S00H
Prijs per eenheid Neem contact op
Wordt binnen 2 weken verzonden

De eerste onderhoudsvrije optische zuurstofsensor voor energiecentrales.

Zeer nauwkeurige LDO- ofwel Luminescent Dissolved Oxygen-sensor, geoptimaliseerd voor gebruik in energiecentrales.
De afwezigheid van membranen en elektrolyt betekent dat de nauwkeurigheid van de sensor niet wordt beïnvloed door proceswijzigingen zoals veranderingen in de doorstroming. Substantieel lagere bedrijfs- en onderhoudskosten De sensor is robuust ontworpen voor een langere levensduur en optimale TCO (totale bedrijfskosten).

De snelle responstijd is het directe gevolg van de meetfrequentie van de Orbisphere K1100 van twee seconden. Met deze frequentie kan gedurende 12 maanden nauwkeurig worden gemeten. Omdat er niet hoeft te worden gekalibreerd, doet de K1100 het veel beter dan andere optische en elektrochemische sensoren die al na enkele maanden onder vergelijkbare omstandigheden aanzienlijke drift vertonen. De drift van deze optische sensor is minimaal, wat betekent dat het de meest stabiele sensor is met de langst mogelijke kalibratie-intervallen in de markt. Dit is mogelijk door de lange levensduur van de spot en de geoptimaliseerde controllersoftware.

Het onderhoud is beperkt tot twee minuten en één nulpuntkalibratie per jaar. Dit levert aanzienlijke kostenbesparingen op vergeleken met traditionele elektrochemische sensoren en andere luminescentiesensoren. Gebruik van gasfasekalibratie heeft tot gevolg dat er geen chemische stoffen nodig zijn. Dit maakt deze taak eenvoudiger en veiliger zonder dat dit ten koste gaat van de meetnauwkeurigheid.

  • Eén kalibratie per jaar
  • Geen membranen = twee minuten onderhoud
  • Lage upgradekosten
  • Een nieuw vertrouwensniveau