Vacatures     CLAROS
Nederlands

RTC-DN-softwaremodule

Productnr.: LXZ521
Prijs per eenheid Neem contact op

Kan uw denitrificatieproces profiteren van verbeterde interne recirculatie?

Als de interne recirculatie- en/of koolstofdoseringen van uw installatie onvoldoende presteren, verwijdert de ASP niet zoveel nitraat als mogelijk is. Het kan nodig zijn om te compenseren voor opgeloste zuurstofoverdracht die denitrificatie remt, wat leidt tot verstoringen in het sedimentatieproces.

Verbeter de efficiëntie met de RTC-DN-software van Hach, die de NO3-N-concentratie meet bij denitrificatielozing. Op basis van deze meting reageert het systeem vervolgens door de interne recirculatie en de externe koolstofdosering aan te passen. In het geval dat ingangssignalen voor NO₃-N, N, DO of stroomsnelheid niet beschikbaar zijn, schakelt het systeem automatisch over op een terugvalstrategie om naleving te beschermen.

Claros Process Management -oplossingen voor nitrificatie/denitrificatie zoals RTC-DN zijn ontworpen om het beste uit de werkelijke omstandigheden van uw installatie te halen door elke onzekerheid om te zetten in een mogelijkheid voor metingen, responsieve actie en besparingen.

  • Stabiel totaal stikstof
  • Kostenbesparingen
  • Verbeterde prestaties
  • Algehele verbeteringen in de procesgezondheid