Vacatures     CLAROS
Nederlands

RTC-N/DN-softwaremodule

Productnr.: LXZ520
Prijs per eenheid Neem contact op

Zijn uw beluchte/niet-beluchte intervallen gebalanceerd voor maximaal NH₄-N- en TN-voordeel?

Voor intermitterend werkende installaties en installaties met sequencing batch reactors (SBR), kunnen vaste perioden voor nitrificatie en denitrificatie niet voldoende inspelen op variërende instroomcondities. Het doen van veronderstellingen over de ammoniak- of nitraatbelasting in uw slib-watermengsel kan leiden tot overmatig gebruik van blowers, inconsistent slib en schendingen van de TN-naleving.

Probeer in plaats daarvan belastingsafhankelijke regeling van uw aerobe en anoxische cycli. De RTC-N/DN- en RTC-N/DNSBR-software van Hach maakt gebruik van realtime metingen van NH₄-N- en NO₃-N-gehaltes in het behandelingsbassin om ervoor te zorgen dat het juiste DO-gehalte wordt geïntroduceerd tijdens de nitrificatiefase. Dit voorkomt vrijkomen van orthofosfaat dat nitraatuitputting kan veroorzaken, of onbehandeld nitraat dat pieken in totaal stikstof veroorzaakt, tijdens de denitrificatiefase. Bovendien zorgt realtime regeling van NH₄-N, NO₃-N en DO voor transparantie, naleving en hogere procesefficiëntie. Ondanks de gestandaardiseerde oplossingen zijn RTC-N/DN en RTC-N/DNSBR voorzien van ingebouwde flexibiliteit voor de behandeling, zodat u prioriteit kunt geven aan limieten voor ammonium of totaal stikstof, een orthofosfaat-feedbackregelkring kunt activeren, een extra DO-controller kunt installeren, en om uw gewenste terugvalterugvalstrategie op te geven die naleving beschermt in het geval dat ingangssignalen niet beschikbaar zijn.

Claros Process Management -oplossingen voor nitrificatie/denitrificatie, zoals RTC-N/DN en RTC-N/DNSBR (aangepast aan de specifieke behoeften van installaties met sequencing batch reactors), zijn ontworpen om de werkelijke omstandigheden van uw installatie optimaal te benutten door elke onzekerheid om te zetten in een mogelijkheid voor meting, responsieve actie en besparingen.

  • Naleving op lagere N-gehaltes
  • Typische energiebesparing tot wel 30%
  • Algehele verbeteringen in de procesgezondheid
  • Grotere behandelingscapaciteit
  • Beter slib