Vacatures     CLAROS
Nederlands

GS2440EX-sensor H₂S EX - Bewaking in water of lucht

Productnr.: LXV449.99.20000
Prijs per eenheid Neem contact op
Beschikbaar

Water of lucht, meet H₂S waar het ertoe doet – direct bij de bron

De GS2440EX-sensor H₂S EX beschikt over certificeringen voor gevaarlijke omgevingen en is bedoeld voor gebruik op installatielocaties die zijn geclassificeerd als gevaarlijke omgevingen.

Voldoe aan uw behoeften met de nieuwe zwavelwaterstofsensor van Hach. Of het nu in water of lucht is, u hebt de directe H₂S-meting die u nodig hebt om uw H₂S-behandelingsproces te optimaliseren en H₂S proactief te regelen voordat het problemen veroorzaakt. Gegevens en trends zijn eenvoudig toegankelijk via draadloze of vaste verbindingen, zodat u bruikbare inzichten krijgt in de H₂S-niveaus, waardevolle activa beschermt tegen corrosie en publieke hinder door geur voorkomt.

* Alle sensoren moeten op locatie worden gekalibreerd met de kalibratiekit bij de installatie en daarna met regelmatige intervallen (elke 1-6 maanden, afhankelijk van de toepassing). Kalibratiegas en -kit kan worden aangeschaft via https://certgas.com/
** Het kabelbeschermeraccessoire moet worden geïnstalleerd met alle sensoren die bedoeld zijn voor intermitterende of continue onderdompeling in water. Zie de accessoirepagina voor alle accessoires en kabelopties.

  • Ontworpen voor zware applicaties in water en lucht
  • Bruikbare H₂S-metingen helpen u om uw proces voor te blijven
  • Betrouwbare H₂S-gegevens voor u klaar wanneer en hoe u ze nodig hebt
  • Continue H₂S-bewaking eenvoudig gemaakt