CLAROS        +32 (0)15 42 35 00
Nederlands

AN-ISE sc-sensoren

De digitale AN-ISE sc-combinatiesensor voor ammonium en nitraat van Hach voert continu directe metingen uit met een ionselectieve elektrode. Reagentia of monstervoorbereiding zijn niet nodig. Met automatische en simultane compensatie van kalium en chloride. Gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm dankzij Cartrical plus-sensorpatroon met vijf elektroden.

AN-ISE sc-sensoren kunnen worden aangesloten op alle SC-controllers en bieden zo veelzijdige uitvoeropties, waaronder uitvoer van 4-20 mA, Modbus RS485, Profibus en HART.

De voorspellende diagnostische plug-in Prognosys biedt u nog meer vertrouwen in uw instrumentmeetwaarden. Prognosys bewaakt de betrouwbaarheid van instrumentmeetwaarden en geeft deze gegevens en vervaldatums voor onderhoud weer op een eenvoudig af te lezen kleurendisplay.

Claros geschikte producten delen meetdata en statusinformatie met Claros - The Water Intelligence System van Hach. Claros geeft meer vertrouwen in uw data, wat resulteert in efficiëntere processen van uw installatie. Gebruik voor Claros geschikte instrumenten om er zeker van te zijn dat u volledig kunt profiteren van Claros. Lees meer op hach.com/Claros
 
items per pagina 10   |   20   |   50