CLAROS        +32 (0)15 42 35 00
Nederlands

AN-ISE sc-sensoren

De digitale AN-ISE sc-combinatiesensor voor ammonium en nitraat van Hach voert continu directe metingen uit met een ionselectieve elektrode. Reagentia of monstervoorbereiding zijn niet nodig. Met automatische en simultane compensatie van kalium en chloride. Gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm dankzij Cartrical plus-sensorpatroon met vijf elektroden.

AN-ISE sc-sensoren kunnen worden aangesloten op alle SC-controllers en bieden zo veelzijdige uitvoeropties, waaronder uitvoer van 4-20 mA, Modbus RS485, Profibus en HART.

De voorspellende diagnostische plug-in Prognosys biedt u nog meer vertrouwen in uw instrumentmeetwaarden. Prognosys bewaakt de betrouwbaarheid van instrumentmeetwaarden en geeft deze gegevens en vervaldatums voor onderhoud weer op een eenvoudig af te lezen kleurendisplay.

Dit instrument maakt verbinding met Claros, het innovatieve Water Intelligence System van Hach, waarmee u instrumenten, gegevens en processen naadloos kunt verbinden en beheren - waar en wanneer u maar wilt. Claros zorgt voor een groter vertrouwen in uw gegevens en een verbeterde operationele efficiëntie. Om het volledige potentieel van Claros te realiseren, dient u te zorgen voor Claros-compatibele instrumenten.
 
items per pagina 10   |   20   |   50