CLAROS        +32 (0)15 42 35 00
Nederlands

Samplers voor alle weersomstandigheden

De AS950 AWRS is een robuuste, weersbestendige sampler met geïntegreerde koeling voor toepassingen waarbij temperatuurregeling vereist is voor monsterconservering. Elke AS950 is uitgerust met een peristaltische pomp met op veren gemonteerde rollen en een standaard vloeistofdetectiesensor voor een nauwkeurigheid van het monstervolume die het beste in haar klasse is. Verder zijn de USB-aansluiting en een hulppoort voor puls- of 4-20-ingangen standaard. In de fabriek geïnstalleerde opties zijn onder meer sensorpoorten voor Hach geïntegreerde meting van waterkwaliteit, -niveau of -flow, een poort voor Modbus RS485-communicatie of een regensensor en een alternatieve contactloze vloeistofdetectiesensor. Tot slot kunnen de in- en uitgangen worden uitgebreid met de IO9001 voor één relais voor hoge spanning of met de IO9004 voor een complete set analoge uitgangen of analoge en digitale uitgangen en relais. De AS950 is volledig te configureren met elk van deze opties, en enkele van de populairste combinaties zijn voorgeconfigureerd in de onderstaande onderdeelnummers.

De AWRS-kast van Hach is ontworpen voor gebruik in veeleisende omgevingen met behoud van monsterintegriteit. De kast beschikt over:
• Een energiezuinige op de bovenzijde gemonteerde compressor waardoor warmte in de lucht kan ontsnappen en niet in de samplerkast wordt vastgehouden
• Kast conform IP24 die water en vuil buiten houdt
• Optionele noodaccu en verwarming van het controllercompartiment
 
items per pagina 10   |   20   |   50