CLAROS        +32 (0)15 42 35 00
Nederlands

Benchtop troebelheidsmeters van de TU5 Series

De TU5 serie laboratorium troebelheidsmeters voor drinkwater en andere schoonwaterapplicaties, zijn voorzien van de revolutionaire 360° x 90° Detection technologie, ontworpen om meer van uw monster te zien dan ieder andere troebelheidsmeter. Deze unieke technologie wordt gebruikt in zowel de online TU5 troebelheidsmeters als de laboratorium TU5 troebelheidsmeters, dit geeft u het vertrouwen in beide metingen. De 360° x 90° detectie zorgt voor de hoogste precisie en gevoeligheid en de minste spreiding tussen de analyseresultaten in het lage bereik.

De TU5 serie laboratorium troebelheidsmeters zijn beschikbaar in vier verschillende modellen met stabiele laser lichtbron: twee EPA en twee ISO modellen, ieder met een additionele RFID optie, zodat het mogelijk is om de waarden te vergelijken tussen online en lab metingen.

Blader het volledige productaanbod hieronder door en klik op de afzonderlijke artikelnummers om de productdetails en accessoires te zien of selecteer meerdere om de verschillende modellen te kunnen vergelijken.
 
items per pagina 10   |   20   |   50