CLAROS        +32 (0)15 42 35 00
Nederlands

Draagbare samplers

Het lichtgewicht design, het lage energieverbruik en het feit dat het makkelijk te vervoeren is, maakt de AS950 Portable sampler ideaal voor applicaties in het veld, inclusief hemelwater, milieu en industriële voorbehandeling. De AS950 is uitgevoerd met standaard geheugen en USB connectie, waarmee alle data via usb kunnen worden gelogd en overgedragen, waardoor een laptop niet meer nodig is. Daarnaast maak het grote kleurenscherm het mogelijk om eenvoudig te programmeren waardoor sampler toepassingen vrijwel foutloos zijn. De AS950 is verkrijgbaar in 3 maten om aan verschillende eisen te kunnen voldoen: compact voor kleine mangaten, standaard voor algemene toepassingen en groot voor wanneer grote sampling flessen benodigd zijn.
Voor hemelwater sampling heeft de AS950 portable sampler de mogelijkheid tot 2 verschillende programma’s gebaseerd op door de gebruiker gedefinieerde condities, zoals regenval of pH drempelwaardes. Ook kan de AS950 zodanig geprogrammeerd worden dat verschillende monstervolumes verzameld kunnen worden, of dat de monsters op specifieke tijds-intervallen worden verzameld (time-weighted), of in stappen debiet (flow-weighted), of dat monsters over een geheel run-off event bepaald door ene regen- of flowsensor.
Voor het monitoren van voordosering in industriële toepassingen is de AS950 beschikbaar met een non-contact liquid om contaminatie tussen monsters tegen te gaan, zonder hinderlijke schoonmaakhandelingen. Het verzekeren van ene schoon monster is eenvoudig door snel de pompslangen te vervangen, waarbij geen gereedschap nodig is. Ook is het mogelijk om een Hach differentiële pH sensor erbij te plaatsen om een sampling programma te initiëren wanneer bepaalde drempels worden overschreden.
 
items per pagina 10   |   20   |   50