CLAROS        +32 (0)15 42 35 00
Nederlands

De wereldleider op het gebied van waterkwaliteitsanalyse

Een reeks oplossingen voor uw specifieke behoeften, ongeacht uw industrie

 

Al meer dan 85 jaar hebben de wateranalyseoplossingen van Hach klanten van alle groottes en uit alle soorten van industrie geholpen om water van hoge kwaliteit te leveren. Met een breed portfolio aan analyseoplossingen maken wij wateranalyse beter - sneller, eenvoudiger, groener en informatiever. Wij hechten waarde aan gebruiksgemak, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid, en stellen ons portfolio aan oplossingen samen volgens de unieke uitdagingen op het gebied van regelgeving en uitvoering waar uw installatie mee te maken krijgt. We stellen technici en installatiemanagers voorop bij alle ontwerpen en innovaties.

Onze wateranalyseoplossingen zijn wereldwijd in een breed scala aan communale en industriële installaties te vinden. Hach heeft de expertise en de oplossingen voor communale afvalwater- en drinkwaterinstallaties maar ook voor industrieën zoals voedingsmiddelen en dranken, energieproductie, chemicaliënproductie en nog tientallen andere industrieën. Daarnaast denkt Hach ook aan oplossingen voor Engineering Consultants. Deze wateranalyseoplossingen omvatten laboratoriuminstrumenten, online-procesoplossingen en Real-Time Control-systemen, en een groep service- en trainingsprofessionals om uw installatie draaiend te houden met maximale efficiëntie.

Eenvoudig gesteld: wanneer er behoefte is aan waterkwaliteitsanalyses, vindt u bij Hach de oplossing.

Communaal

Water testing and analysis for drinking water and wastewater treatment

 

Of het nu gaat om een drinkwaterinstallatie, een afvalwaterzuiveringsinstallatie of beide, u vindt een compleet portfolio met oplossingen voor laboratorium-, online, veld- en serviceapplicaties. Onze experts blijven innoveren met draagbare en online analysers om installaties te helpen te voldoen aan regelgeving, kosten te besparen en processen te stroomlijnen.

Klik hieronder om specifieke oplossingen te vinden voor uw soort installatie.

Industrieel

Water testing and analysis for food, beverage, power and other industries

 

Of u nu werkzaam bent in de voedingsmiddelenindustrie, energieproductie , chemicaliënproductie of een van de vele andere industrieën, Hach heeft een oplossing die voldoet aan uw behoeften voor laboratorium-, online, draagbare of geïntegreerde wateranalyse.

Klik hieronder op uw branche om oplossingen te vinden die op u zijn afgestemd.

Engineering Consultants

Support and services for our customers and engineers

 

Een Engineering Consultant en systeemintegrator komt elke dag voor nieuwe uitdagingen te staan. Ontdek bij Hach een breed scala aan oplossingen en deskundige, op ervaring gebaseerde antwoorden voor de ondersteuning die u nodig hebt.

Lees hoe wij u kunnen helpen door hieronder te klikken. Engineering Consultants