CLAROS        +32 (0)15 42 35 00
Nederlands

Stationaire samplers

De Bühler 4010, het STANDAARD monsternamesysteem, dekt 90% van de standaard bemonsteringen. Een roestvrijstalen behuizing, gescheiden bediening- en monstercompartiment met afsluitbare deur, verschillende monsternameopties en flesconfiguraties zijn de belangrijkste karakteristieken. Volumenauwkeurigheid, zuigsnelheid en koelprestaties zijn conform de MCERT regelgeving.
De Bühler 3010 is de toegang tot onze range van stationaire monsternamesystemen. De kunststof behuizing is robuust, weersbestendig en corrosievrij. Het systeem is eenvoudig in te stellen en te onderhouden dankzij het gescheiden controle- en monstercompartiment met een afsluitbare deur. Diverse flesconfiguraties worden ondersteund in combinatie met de volumenauwkeurigheid, zuigsnelheid en koeling.
De Bühler 4210, een variant van de 4010, heeft een geïntegreerd waterspoelsysteem voor reiniging. Dit type monsternamesysteem is toepasbaar voor het influent van de rwzi of bemonstering van monsters met hoge concentratie gesuspendeerde vaste stoffen.
De Bühler 4410 lijkt op de 4010, maar monsters worden continu genomen: de eerstgevulde flessen worden automatisch geleegd en gereinigd voor een nieuwe monstername. Belangrijkste toepassing is effluentcontrole op de rwzi, waar monsteranalyse niet elkde dag nodig is of oppervlaktewatermonitoring
De Bühler 1027 is een uitvoering voor wandmontage. Dit apparaat kan tijd- en volumeproportionele monsters nemen. Het is geschikt voor eenvoudige toepassingen op de rwzi of voor industrieel afvalwater.
 
items per pagina 10   |   20   |   50