CLAROS        +32 (0)15 42 35 00
Nederlands

Nitratax sc nitraatsensoren

In de Nitratax sc-serie van Hach zijn digitale, optische sondes opgenomen voor het uiterst nauwkeurig bepalen van de nitraatconcentratie direct in het medium. De Nitratax sc-nitraatsensoren worden gekenmerkt door hoge nauwkeurigheid door directe UV-meting zonder kruisgevoeligheid en zijn ideaal voor wettelijk voorgeschreven grenswaardenbewaking. De onderhoudsarme en reagensvrije optische sondes zijn geschikt voor een breed spectrum aan toepassingen en dankzij troebelheidscompensatie en zelfreiniging zelfs voor slibtoepassingen.

Nitratax sc-sensoren kunnen worden aangesloten op alle SC-controllers en bieden zo veelzijdige uitvoeropties, waaronder uitvoer van 4-20 mA, Modbus RS485, Profibus en HART.

De voorspellende diagnostische plug-in Prognosys biedt u nog meer vertrouwen in uw instrumentmeetwaarden. Prognosys bewaakt de betrouwbaarheid van instrumentmeetwaarden en geeft deze gegevens en vervaldatums voor onderhoud weer op een eenvoudig af te lezen kleurendisplay.

Claros geschikte producten delen meetdata en statusinformatie met Claros - The Water Intelligence System van Hach. Claros geeft meer vertrouwen in uw data, wat resulteert in efficiëntere processen van uw installatie. Gebruik voor Claros geschikte instrumenten om er zeker van te zijn dat u volledig kunt profiteren van Claros. Lees meer op hach.com/Claros
 
items per pagina 10   |   20   |   50