CLAROS        +32 (0)15 42 35 00
Nederlands

Nitratax sc nitraatsensoren

In de Nitratax sc-serie van Hach zijn digitale, optische sondes opgenomen voor het uiterst nauwkeurig bepalen van de nitraatconcentratie direct in het medium. De Nitratax sc-nitraatsensoren worden gekenmerkt door hoge nauwkeurigheid door directe UV-meting zonder kruisgevoeligheid en zijn ideaal voor wettelijk voorgeschreven grenswaardenbewaking. De onderhoudsarme en reagensvrije optische sondes zijn geschikt voor een breed spectrum aan toepassingen en dankzij troebelheidscompensatie en zelfreiniging zelfs voor slibtoepassingen.

Nitratax sc-sensoren kunnen worden aangesloten op alle SC-controllers en bieden zo veelzijdige uitvoeropties, waaronder uitvoer van 4-20 mA, Modbus RS485, Profibus en HART.

De voorspellende diagnostische plug-in Prognosys biedt u nog meer vertrouwen in uw instrumentmeetwaarden. Prognosys bewaakt de betrouwbaarheid van instrumentmeetwaarden en geeft deze gegevens en vervaldatums voor onderhoud weer op een eenvoudig af te lezen kleurendisplay.

Dit instrument maakt verbinding met Claros, het innovatieve Water Intelligence System van Hach, waarmee u instrumenten, gegevens en processen naadloos kunt verbinden en beheren - waar en wanneer u maar wilt. Claros zorgt voor een groter vertrouwen in uw gegevens en een verbeterde operationele efficiëntie. Om het volledige potentieel van Claros te realiseren, dient u te zorgen voor Claros-compatibele instrumenten.
 
items per pagina 10   |   20   |   50