CLAROS        +32 (0)15 42 35 00
Nederlands

Bibliotheek met hulpmiddelen voor engineering

Bij Hach® hebben wij begrip voor de uitdagingen waarmee u te maken krijgt bij uw dagelijkse werkzaamheden als Engineering Consultant en System Integrator. Op deze pagina vindt u hulpmiddelen en instructies die u helpen uw wateranalyseprojecten sneller te ontwerpen en mogelijke risico's in uw ontwerpen te beperken.

 


De Engineering Design Tool is een online tool die ondersteuning biedt bij het selecteren van instrumenten voor wateranalyse in de ontwerp-/specificatiefase van een project.
Een procesoverzicht geeft de parameters en meetpunten aan in elk procesgebied.

Er is toepassingsspecifieke instrumentbegeleiding beschikbaar voor elke parameter, evenals ondersteuning voor het ontwerpen van de controllerarchitectuur.

Aan het einde kunt u een ontwerpoverzicht downloaden met alle specificaties en tekeningen voor alle instrumenten in één bestand.

Beschikbare toepassingen: Afvalwaterzuivering; Energieproductie; Drinkwater

Engineering-specificaties zijn beschikbaar als CSI-specificaties voor Noord-Amerika en als aanbestedingsteksten voor Europa en ROW. Deze korte instructievideo's bieden hulp voor het vinden en downloaden van de bestanden die u nodig hebt.

Gebruik dit hulpprogramma wanneer u weet voor welke producten u specificaties wilt krijgen. Als u hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste product, dan kunt u gebruik maken van de Engineering Design Tool.

Vul het formulier in om een productspecialist te raadplegen.

Tekeningen zijn beschikbaar in verschillende bestandsindelingen. Deze korte instructievideo biedt hulp voor het vinden en downloaden van de bestanden die u nodig hebt.

Gebruik dit hulpprogramma wanneer u weet voor welke producten u tekeningen wilt krijgen. Als u hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste product, dan kunt u gebruik maken van de Engineering Design Tool.

Vul het formulier in om een productspecialist te raadplegen.

Vraag meer informatie aan.