CLAROS        +32 (0)15 42 35 00
Nederlands

EZ Series-analysers

EZ Series-analysers
De Hach® EZ-Series biedt een unieke reeks parameters vanuit één analyserplatform. Vijf meettechnologieën (colorimetrie, titratie, ionselectieve elektrode, voltammetrie en chemoluminescentie) maken een brede keuze aan meetbereiken en -applicaties mogelijk.

Alle instrumenten worden geleverd in hetzelfde stevige en compacte mainframe. Hun gemeenschappelijke gebruikersinterface voor industriële paneel-pc's is eenvoudig te gebruiken en vereist maar weinig training. Administratortoegang en geactiveerde/gedeactiveerd menutoetsen zorgen voor beveiliging. Diverse analoge en digitale communicatie-uitgangen bieden ondersteuning voor eenvoudige integratie in uw systemen. Discontinue analyse met programmeerbare intervallen garandeert een laag reagensverbruik en elimineert kruisverontreiniging.

EZ Series-analysers maken gebruik van dezelfde slijtage- en reserveonderdelen, waardoor er minder voorraad is vereist. Vergelijkbare onderhoudsstappen zorgen dat de behoefte aan training nog minder is. Optionele Hach-serviceovereenkomsten beschermen uw investeringen en helpen u regelgeving na te leven.

Alle relevante parametergroepen in wateranalyse zijn gedekt door de EZ Series:
nutriënten, organische stoffen, anorganische stoffen, metalen / spoormetalen

Selecteer uw parameter hieronder.
 

Producten zoeken