CLAROS        +32 (0)15 42 35 00
Nederlands

DR1900 draagbare spectrofotometer

De DR1900 blinkt uit in het veld omdat het de lichtste en meest compacte draagbare spectrofotometer is. Bij testen in het veld komt u soms in stoffige en natte omgevingen terecht waar andere apparatuur simpelweg niet veilig is. Het instrument is gebouwd voor zware omstandigheden en is flexibel: het accepteert het groot aantal verschillende kuvetten. De DR1900 is speciaal gebouwd voor gebruik in het veld en heeft een groot, gemakkelijk af te lezen scherm en een eenvoudige gebruikersinterface die het testen nog eenvoudiger maakt, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. De compacte DR1900 is eenvoudig te hanteren en te bedienen en vormt zo een waardevol hulpmiddel voor uw technische buitendienstmedewerkers.
Onder de robuuste buitenkant zijn in de spectrofotometer het grootste aantal, namelijk meer dan 220, van de meest gangbare testmethoden al ingebouwd. Met de eenvoudig te gebruiken interface kunt u ook uw eigen methoden instellen. Testen worden uitgevoerd met een golflengtebereik van 340 tot 800 nm. Daardoor kunt u met dit veldinstrument resultaten behalen die meestal alleen met laboratoriuminstrument kunnen worden gerealiseerd.
Opmerking: evaluatie van de LCK-kuvettentest is mogelijk, maar zonder barcode-identificatie, 10-voudige meting en eliminatie van uitschieters.

• Test wat u nodig hebt
• Zorg voor nauwkeurigheid op locatie
• Maak testen eenvoudiger
 
items per pagina 10   |   20   |   50