CLAROS        +32 (0)15 42 35 00
Nederlands

Sonatax sc-sensor

De digitale ultrasone sonde Sonatax sc van Hach meet continu het slibniveau of de slibhoogte.
Om altijd en overal de grootst mogelijke nauwkeurigheid te garanderen, past de sonde zijn gevoeligheid aan de wisselende concentraties vaste stoffen en de slibprofielen in de bezinkingstank aan. Signalen die door structuren in de tank (zoals pijpen en leidingen) worden gereflecteerd, hebben geen invloed op de metingen. Deze signalen kunnen door de software worden uitgefilterd. De sonde is af fabriek gekalibreerd voor langdurige stabiliteit van de kalibratie. Magnetisch gekoppelde wissers reduceren het onderhoud.
Er zijn diverse bevestigingseenheden leverbaar, ook voor kettingschrapers.

De Sonatax sc kan direct worden aangesloten op alle SC-controllers en biedt zo veelzijdige uitvoeropties, waaronder uitvoer van 4-20 mA, Modbus RS485, Profibus en HART.

Claros geschikte producten delen meetdata en statusinformatie met Claros - The Water Intelligence System van Hach. Claros geeft meer vertrouwen in uw data, wat resulteert in efficiëntere processen van uw installatie. Gebruik voor Claros geschikte instrumenten om er zeker van te zijn dat u volledig kunt profiteren van Claros. Lees meer op hach.com/Claros
 
items per pagina 10   |   20   |   50