CLAROS        +32 (0)15 42 35 00
Nederlands

Real Time Controls (RTC)

De RTC-oplossingen (Real-Time Control, regeling in realtime) van Hach zijn complete uit voorraad leverbare systemen waarmee u behandelingsprocessen in realtime kunt aanpassen, waardoor uw faciliteit aan de eisen blijft voldoen terwijl de behandelingskosten worden verlaagd. Het regelen van uw proces was nog nooit zo eenvoudig.

Het RTC-P-systeem optimaliseert chemische-fosforverwijdering door de chemische dosering in realtime aan te passen op grond van de continue meting van de fosfaatconcentratie en stroming. Zo kunt u consistente fosforwaarden in het effluent handhaven en uw regelsysteem voor chemisch fosfor verbeteren voor ongekende besparingen op chemicaliën.

Het RTC-N-systeem optimaliseert nitrificatieprocessen door de DO-dosering in realtime aan te passen op grond van de continue meting van de ammoniumbelasting. Zo kunt u consistente ammoniumwaarden in het effluent handhaven en uw DO-regelsysteem verbeteren voor ongekende besparingen op energie. De RTC-N is specifiek ontworpen voor doorlopend beluchte biologische afvalwaterzuiveringsinstallaties en gebruikt zowel een open- als een gesloten-lusregelaar voor optimale beluchtingsregeling op basis van de door u gewenste instelwaarde voor ammonium in het effluent.

Het RTC-N/DN-systeem is specifiek ontworpen voor oxidatiesloten en SBR's (Sequencing Batch Reactors) en optimaliseert de stikstofeliminatie door optimale tijdstippen voor nitrificatie en denitrificatie te bepalen op grond van doorlopende meting van ammonium- en nitraatconcentraties.

Slibindikkings- en ontwateringsprocessen zijn nog nooit zo soepel verlopen. Met de RTC-ST- en RTC-SD-systemen kunt u de dosering van polymeren in realtime regelen, waardoor u de kosten voor dosering van polymeren aanzienlijk kunt verlagen en daarbij uw biogasopbrengst kunt verhogen en kunt besparen op onderhoud en giswerk in verband met uw slibverwerkingstechnologieën.

Uw proces, onder controle
 
items per pagina 10   |   20   |   50