Vacatures     CLAROS
Nederlands

Productnieuws   |  Alle nieuws

Categorie winnaar Aquatech Innovation Award!

Categorie winnaar Aquatech Innovation Award!

november 5, 2015

Tijdens de opening van de Amsterdam International Water Week en de 25ste editie van Aquatech Amsterdam zijn de winnaars van de 2015 Aquatech Innovation Award onder grote belangstelling bekend gemaakt. En… PROGNOSYS van HACH is uitgeroepen tot winnaar in de categorie procescontroletechnologie & procesautomatisering!

Erkenning voor innovatie

De Aquatech Innovation Award groeit nog altijd in formaat en status. Dit jaar waren er 70 inzendingen van bedrijven die de prestigieuze prijs in de watersector hoopten te winnen. De jury beoordeelde de inzendingen op basis van originaliteit, bruikbaarheid en duurzaamheid. Het juryrapport is hier te downloaden.


PROGNOSYS is ons voorspellende diagnostische systeem. Met PROGNOSYS kunt u proactief zijn in uw onderhoud doordat u wordt gewaarschuwd voor mogelijke problemen met het instrument. U kunt nu zeker weten of veranderingen in uw metingen het gevolg zijn van veranderingen in uw instrument of in uw water.

Wilt u meer weten over PROGNOSYS? Klik dan hier voor de brochure of neem contact met ons op, op 015-423500 en vraag naar ons salesteam.

Oude nieuwsartikelen