CLAROS        +32 (0)15 42 35 00
Nederlands

Productnieuws   |  Alle nieuws

Altijd en overal inzicht in de status van uw instrumenten met Claros!

Altijd en overal inzicht in de status van uw instrumenten met Claros!

mei 28, 2018

Wij zijn zeer verheugd om aan u voor te stellen: het waterinformatiesysteem Claros, een revolutie in digitale technologie voor de waterindustrie die 85 jaar aan instrumentexpertise van Hach combineert met 25 jaar aan softwareontwikkeling.

Claros software biedt inzicht in drie essentiële gebieden: Instrumentmanagement, datamanagement en procesmanagement, om gebruikers en management een volledig beeld te geven van hun installatie en ze vertrouwen te bieden bij de te nemen beslissingen. Claros en Claros-compatibele systemen zijn momenteel geïnstalleerd in een groeiend aantal installaties over de hele wereld, en is de tool om energieverbruik te verminderen, geld te besparen, zich te verzekeren dat eisen worden nageleefd en dat personeel efficiënt wordt ingezet.

Stelt u zich eens voor wat u kunt doen met door data gedreven inzicht!

Zie het volledige verhaal van Claros op hach.com/claros

Oude nieuwsartikelen