CLAROS        +32 (0)15 42 35 00
Nederlands

Phosphax sc LR - een nieuwe aanvulling van het Phosphax sc platform

Vraag een
offerte aan
 

Strengere fosfaatlozingslimieten zijn de nieuwe realiteit en stellen waterzuiveringsprofessionals voor de uitdaging om aan de regelgeving te blijven voldoen en hogere kosten als gevolg van overdosering te vermijden.

 

De Phosphax sc LR is de technologie die u nodig hebt om nauwkeurig fosfaatconcentraties te meten met een laag bereik. De Phosphax sc LR is de jongste telg uit de beproefde productfamilie van Hach fosfaatanalysers en meet uiterst nauwkeurig en stabiel ortho-fosfaatconcentraties van slechts 0,015-2 mg/L.


Met een nieuwe fotometer met glazen kuvet, een grotere weglengte en doseertechnologie op basis van gescheiden reagens, kunt u uw meetwaarden vertrouwen en processen optimaliseren om de regelgeving na te leven en tegelijkertijd de bedrijfskosten van de installatie te verlagen.


Mogelijkheden van Phosphax sc productfamilie


   Phosphax sc LR
   Bereik
  (PO 4-P)
  0,015-2,0 mg/L
   Methode   Vanadaat-molybdaat
  (Geel 2.0)
   Responstijd   10 minuten
   Kanalen   1 kanaal
   Nauwkeurigheid   2% ± 0,015 mg/L
   Phosphax sc MR
  0,05-15 mg/L
  Standaard
  vanadaat-molybdaat
  Minder dan 5 minuten
  2 kanalen
  2% ± 0,05 mg/L
   Phosphax sc HR
  1-50 mg/L
  Standaard
  vanadaat-molybdaat
  Minder dan 5 minuten
  2 kanalen
  2% ± 0,05 mg/L

Perspectief van de klant


“De mogelijkheid om lagere concentraties te kunnen meten dan andere, vergelijkbare apparaten was een groot voordeel voor de installatieprocessen. Dankzij de realtime-gegevens en het gebruiksgemak is de Hach Phosphax sc Low Range een geweldige aanwinst voor onze installatie."-Greg Markle

Toezichthouder procescontrole, waterzuivering Waukesha