CLAROS        +32 (0)15 42 35 00
Nederlands

Amtax sc ammoniumanalyser

De Amtax sc digitale on-site analyser van Hach met gas selectieve elektrode is gericht op uiterst nauwkeurige bepaling van de ammoniumconcentratie, direct bij de tank. Als gevolg van de selectieve GSE-instrumentatie biedt de analyser een hoge nauwkeurigheidsgraad. Ook is slechts minimaal toezicht nodig dankzij automatische reiniging en kalibratie en zelfdiagnose. Amtax sc instrumenten zijn ideaal voor installatie direct op de rand van de tank, voor snelle reactietijden bij gesloten-lusregeling. De ammoniumanalyser is leverbaar met een weerbestendige behuizing voor installatie buiten of optioneel met een transparante deur voor installatie binnen. Eenvoudige toegang tot reagentia en slijtende onderdelen.

De Amtax sc kan worden aangesloten op een SC200- (voedingskast vereist) of een SC1000-controller en biedt zo veelzijdige uitvoeropties, waaronder uitvoer van 4-20 mA, Modbus RS485, Profibus en HART.

Prognosys is een voorspellend diagnosesysteem dat u waarschuwt voor toekomstige problemen met uw instrument, waardoor u proactief kunt zijn in uw onderhoud. U kunt nu zeker weten of veranderingen in uw metingen het gevolg zijn van veranderingen in uw instrument of in uw water.

Claros geschikte producten delen meetdata en statusinformatie met Claros - The Water Intelligence System van Hach. Claros geeft meer vertrouwen in uw data, wat resulteert in efficiëntere processen van uw installatie. Gebruik voor Claros geschikte instrumenten om er zeker van te zijn dat u volledig kunt profiteren van Claros. Lees meer op hach.com/Claros
 
items per pagina 10   |   20   |   50