CLAROS        +32 (0)15 42 35 00
Nederlands

Orbisphere 6110 drankenanalyser

Deze Orbisphere 6110 is de ideale oplossing voor eindverpakkingsanalyse van dranken. De unieke technologie voor de gasfase elimineert direct contact van de sensorelementen met de vloeistof. Dit beperkt onderhoud doordat een einde wordt gemaakt aan hinderlijk gedoe zoals het met bleekmiddel spoelen van leidingen en het vervangen van kleppen om vervuiling te voorkomen. De meting voor de CO2-analyse biedt accurate resultaten op elke temperatuur, zodat u het monster niet hoeft op te warmen.
Het instrument kan CO2-resultaten ook compenseren voor eventuele stikstofinhoud in het pakket: een perfecte keuze voor analyse direct bij de vuller. Problemen met de vuller kunnen eenvoudig worden opgelost met de directe metingen van TPO (Total Package Oxygen, totaal zuurstof in de verpakking) en zuurstof in de kopruimte. De 6110 levert reproduceerbare analyse met minimale tussenkomst van de operator. De positioneerhulp voor het pakket met laserdradenkruis zorgt voor optimale plaatsing, terwijl de intuïtieve touchscreeninterface garandeert dat monstername snel, eenvoudig en consistent kan worden uitgevoerd, zowel door line-operators als laboratoriummedewerkers.

- Meet CO2 met druk/temperatuur- (P/T) en werkelijke-CO2-methoden en op elke temperatuur
- Kan metingen uitvoeren op alle mogelijke vormen en maten blikken en flessen
- Regelmatig reinigen van de sensor of slangen is niet nodig door de unieke mogelijkheid om metingen te verrichten in de gasfase
- Ergonomische bediening en reproduceerbare analyse met intuïtief touchscreen, éénknops bediening en laserpositionering van verpakkingen.
 
items per pagina 10   |   20   |   50