CLAROS        +32 (0)15 42 35 00
Nederlands

Noodresponssets

  • Overzicht
De watertestkits voor respons in noodgevallen zijn bedoeld voor het detecteren van waterverontreinigingen in een verscheidenheid aan omgevingsomstandigheden. Gebruiksvriendelijkheid met minimale training, draagbaarheid en betrouwbare resultaten maken deze kits tot de ideale keuze voor het opsporen van waterverontreiniging.
De Eclox-watertestkit voor snelle respons is een betrouwbare draagbare kit die een globale indicatie van de waterkwaliteit biedt en een belangrijke rol speelt in een uitgebreider bewakingssysteem voor de waterkwaliteit. De kit bevat tests die door de USEPA worden aanbevolen voor protocollen voor respons in noodgevallen: chemiluminescente screening op giftigheid, arsenicum, pesticide/zenuwagentia, chloor, kleur, totaal opgeloste vaste stoffen en pH.
Met de GuardianBlue-verificatiekit kunnen GuardianBlue-instrumenten voor EN na een gebeurtenis worden geverifieerd. De kit bevat verbruiksartikelen om parameters voor respons in noodgevallen te meten, waaronder: vrij/totaal chloor, hardheid (totaal/calcium), alkaliteit, cyanide, giftigheid, geleidbaarheid, pH, arsenicum en straling.
 
Er zijn geen producten beschikbaar voor deze productfamilie.