CLAROS        +32 (0)15 42 35 00
Nederlands

HQD-benchtopmeters

De geavanceerde HQD-benchtopmeters zijn ontwikkeld voor waterkwaliteitsexperts en maken een einde aan giswerk bij metingen. Alle HQD-meters beschikken over een geavanceerde maar eenvoudige gebruikersinterface die zonder handleidingen of training kan worden bediend. De HQD-meters kunnen worden aangesloten op slimme Intellical-sondes en herkennen automatisch de testparameter, kalibratiehistorie en methode-instellingen om fouten en configuratietijd te minimaliseren.

Er is een grote verscheidenheid aan Intellical-laboratoriumsondes leverbaar voor de meest veeleisende laboratoriumtoepassingen. De Intellical Red Rod pH-sondes bieden uitzonderlijke prestaties en responstijd voor een breed scala aan monstertypen. De LBOD-sonde werkt met optische technologie en levert snelle en accurate metingen van opgeloste zuurstof. Daarbij reduceert de sonde de onderhoudskosten dramatisch. Verdere sondes voor het meten van geleidbaarheid, ammonia, ammonium, fluoride, nitraat, natrium en redox maken het Intellical-assortiment compleet.

U hebt keuze uit 3 modellen, waaronder de tweekanaals HQ440D en de eenkanaals HQ430D. Deze meters voor meerdere parameters bieden het beste in veelzijdigheid en redundantie, ideaal voor laboratoria met beperkte budgetten.
 
items per pagina 10   |   20   |   50