CLAROS        +32 (0)15 42 35 00
Nederlands

Productnieuws   |  Alle nieuws

Laboratoriumrobot AP3900 multi

Laboratoriumrobot AP3900 multi

april 22, 2013

Automatisch analysesysteem voor kuvettentesten!Compleet afvalwateranalysesysteem
De laboratoriumrobot voert alle afvalwateranalyses inclusief de monstervoorbereiding automatisch uit voor alle kuvettentesten voor CZV, (totaal) fosfaat, totaal stikstof, ammonium, nitraat, nitriet, chloride en fenol.

Uw laboratorium wordt flexibeler en efficiënter
Zorgen vakantieperiodes, ziekte of extra projecten voor een verhoogde werkdruk? De AP3900 robot geeft uw laboratorium een enorme flexibiliteit.

Robuust systeem
Meer dan 50% van de Hach Lange kuvettentesten worden niet in een laboratorium omgeving uitgevoerd. De kennis hiermee opgedaan is geïntegreerd in onze robotsystemen. Meer dan 50% van de reeds verkochte systemen worden door procesoperators bedient.

Software, cruciaal voor een prettige werking en herleidbaarheid.
De ervaringen van meer dan 50 gebruikers van de AP3800 robot zijn meegenomen in de intuïtieve software voor de AP3900. Er zijn zeer veel controles ingevoerd om gebruikersfouten te voorkomen. Zo wordt o.a. bepaald of er wel monster, reagentia en voldoende pipet tips geplaatst zijn. Het resultaat is van belang, maar hoe komen we tot dat resultaat? Alle analyseresultaten zijn geheel herleidbaar. Zo wordt o.a. bijgehouden wat het batchnummer en houdbaarheid van de kuvet is, wat de actuele temperatuur van de thermostaat is en hoe lang elke stap heeft geduurd.

Modulair en klaar voor de toekomst.
De AP3900 is geheel modulair opgebouwd. Zo kunt u na installatie nog kiezen voor een filtratie module of een extra sample tray voor totaal 48 monsters i.p.v. de standaard 24. In de toekomst zal er een module voor de bekende HACH LANGE HT snelontsluiting beschikbaar komen.

Eén contact voor automatisering, service en reagentia.
HACH LANGE installeert niet alleen het robot systeem bij u op locatie. We kijken naar de huidige werkwijze en zetten deze om in een eenvoudige template. Direct na de installatie en training kunt u aan de slag met uw dagelijkse analyses of validatie. Het serviceprogramma is zo opgesteld dat u eigenlijk alleen maar visuele inspecties hoeft uit te voeren.

De AP3900 zien zegt meer dan wij hier kunnen vermelden!
Wij maken graag een afspraak met u om samen te kijken naar uw specifieke situatie. Wij kunnen ook een referentiebezoek organiseren bij één van onze klanten die al een robot systeem in gebruik heeft.

Wilt u meer weten over de AP3900 robot?

 Klik op deze link om naar de informatiepagina te gaan

Oude nieuwsartikelen