CLAROS        +32 (0)15 42 35 00
Nederlands

Bedrijfsnieuws   |  Alle nieuws

Een nieuwe naam. Hetzelfde bedrijf.

Een nieuwe naam. Hetzelfde bedrijf.

mei 21, 2015

De bedrijven Hach en Dr. Lange werden beiden meer dan 65 jaar geleden opgericht.

De oprichters  hadden een rotsvast vertrouwen in hetzelfde principe: ze geloofden in het vereenvoudigen van complexe analytische testen, zodat mensen met verschillende opleidingsniveaus nauwkeurige wateranalyses kunnen uitvoeren.

Toen deze bedrijven meer dan 10 jaar geleden fuseerden, vormden ze een wereldwijd platform dat geheel was toegewijd aan het verbeteren van wateranalyses voor onze klanten. Deze toewijding blijft onveranderd wanneer we geleidelijk overgaan naar de naam Hach, met ingang van juni 2015.

We zijn bekend onder de naam Hach in alle landen buiten Europa, voortaan gaan we deze naam ook gebruiken in Europa. Alleen de naam verandert; onze missie blijft dezelfde: zorgen voor de beste waterkwaliteit voor mensen overal ter wereld.

Ook als Hach, blijven wij op exact dezelfde manier werken zoals we dat nu doen. Contactpersonen van onze klanten blijven ongewijzigd en er verandert niets aan onze kantoren en productielocaties.  Ook onze telefoonnummers, contracten, inkoopovereenkomsten en ons bestelproces blijven hetzelfde.

En het belangrijkste: wij blijven alles in het werk stellen om u deskundige antwoorden, goede  support en betrouwbare, gebruiksvriendelijke producten te bieden — zoals wij dat altijd al deden.

Voor meer informatie over onze organisatie, kunt u uw vragen stellen aan uw gebruikelijke contactpersoon van Hach, precies zoals u gewend bent!

Oude nieuwsartikelen