Vacatures     CLAROS
Nederlands

Bedrijfsnieuws   |  Alle nieuws

Aquatic Informatics sluit zich aan bij Water Quality Segment

Aquatic Informatics sluit zich aan bij Water Quality Segment

juli 14, 2020

14 juli 2020 -- Aquatic Informatics Inc. is overgenomen door Water Quality segment van XPV Water Partners. Aquatic Informatics biedt softwareoplossingen die cruciale uitdagingen op het gebied van waterbeheer, analyse en naleving aanpakken voor de mondiale waterindustrie. Het bedrijf is de vertrouwde leverancier van waterbeheeroplossingen voor meer dan 1,000 organisaties over de hele wereld die grote hoeveelheden watergegevens verzamelen, beheren en beslissingen nemen.  

“Ik ben blij dat ik Ed Quilty en het Aquatic Informatics-team mag verwelkomen,” aldus Kevin Klau, Vice President en Group Executive, Water Quality-platform. “Aquatic Informatics heeft toonaangevende mogelijkheden ontwikkeld voor het beheren van grote datasets en het helpen van klanten om de besluitvorming te verbeteren om betere resultaten mogelijk te maken. Met onze diepgaande expertise op het gebied van toepassingen kunnen we hardware, software en services combineren om milieu-, communale en industriële klanten te helpen geld te besparen, de prestaties van bedrijfsmiddelen te verbeteren en risico's te verminderen. Door Aquatic Informatics samen te voegen met het Claros-aanbod van Hach zal ons vermogen toenemen om de meest essentiële problemen van klanten over de hele watercyclus op te lossen.”

“We zijn blij dat we onderdeel worden van het Water Quality-segment,” aldus Ed Quilty, CEO van Aquatic Informatics. “We hebben Aquatic Informatics de afgelopen 17 jaar uitgebouwd tot een van de grootste op water gerichte softwareleveranciers ter wereld, en we zien nog steeds een enorme hoeveelheid groeipotentieel. We zijn verheugd om met onze nieuwe collega's samen te werken, in ons streven om industriële experts in staat stellen om data-gedreven, slimme beslissingen te nemen met waterinzichten op het moment dat deze nodig zijn.”

Dave Henderson, Managing Partner XPV Water Partners, zei: “We willen Ed Quilty en het team van Aquatic Informatics feliciteren. We zijn er trots op dat we met hen hebben samengewerkt bij het opschalen van het bedrijf tot een mondiale leider op het gebied van digitaal water en we zijn ervan overtuigd dat ze goed gepositioneerd zijn voor een aanhoudende sterke groei in de toekomst.”

 

Over Water Quality Segment
Het Water Quality-segment werkt samen met communale, milieu- en industriële klanten om veel van de kritische uitdagingen aan te pakken waarmee de watersector vandaag de dag wordt geconfronteerd, en omvat toonaangevende watertechnologiebedrijven als Hach, ChemTreat, OTT HydroMet, Trojan Technologies, Pall Water en Sea-Bird Scientific. Door gebruik te maken van de expertise op het gebied van waterkwaliteit bieden de bedrijven in het Water Quality-platform een ongeëvenaarde combinatie van hardware, software en service voor wateranalyses, chemicaliën en behandelingsprocessen.

Over Aquatic Informatics
Aquatic Informatics is een softwarebedrijf met een missie om de mondiale watergegevens te organiseren om deze toegankelijk en nuttig te maken. Als 's werelds grootste waterdatabeheerbedrijf, en met meer dan 1,000 klanten in 60 landen, is Aquatic Informatics uniek in het aanbieden van n IT-oplossingen voor al het water: bronwater, drinkwater, communaal en industrieel afvalwater, en het ontvangende milieu. Aquatic Informatics wordt geleid door haar “3P” kernwaarden die planeet, mensen en welvaart in evenwicht brengen. Deze waarden lopen door het hele bedrijf heen en kunnen worden teruggevonden in de besluitvorming, de ondersteuning van werknemers, softwaredonaties, vrijwilligerswerk en de toewijding aan klanten. Ga voor meer informatie naar aquaticinformatics.com.

Over XPV Water Partners
XPV Water Partners bestaat uit ervaren waterondernemers, operatoren en beleggingsprofessionals die zich inzetten om een verschil te maken in de waterindustrie. XPV investeert in en ondersteunt actief watergerichte bedrijven om ze in staat te stellen te groeien en waarde te leveren voor alle belanghebbenden. XPV beheert meer dan $400 miljoen aan investeringskapitaal van institutionele beleggers in Noord-Amerika, Europa en Azië. Ga voor meer informatie naar www.xpvwaterpartners.com.

 

 

Voor mediaverzoeken kunt u contact opnemen met

Liz Veghte | Sr. Director, Omni-Channel Marketing

eveghte@hach.com
of 303-710-9649

Oude nieuwsartikelen