CLAROS        +32 (0)15 42 35 00
Nederlands

ORBISPHERE 311x zuurstofsensoren

ORBISPHERE 311x zuurstofsensoren
Door het ontwerp met gepatenteerde polarografische sensor leveren de ORBISPHERE 311xx-sensoren beproefde prestaties overal waar kennis van O2-inhoud essentieel is.
Van kwaliteitscontrole in de drankenindustrie tot controle op corrosie in krachtcentrales, van monstername van verpakkingen tot productie van chemicaliën, deze sensoren bieden snelle, nauwkeurige zuurstofmetingen, in gasvormige of vloeibare monsters.

Er kan een breed bereik aan temperaturen en drukken worden gerealiseerd dankzij de exclusieve afdichting van de ventielzitting van de ORBISPHERE. Hierbij wordt de sensorkathode mechanisch tegen een keramische ventielzitting gespannen, zodat de afdichting goed functioneert. Dankzij dit ontwerp kan ook bij een zeer kleine resthoeveelheid een signaal worden gegeven, voor nog meer precisie.

Voor alle ORBISPHERE-zuurstofsensoren wordt de bevestigingsmethode gebruikt waarin het membraan wordt diepgetrokken. Dit levert een egale, dunne laag elektrolyt op voor snellere respons en onovertroffen stabiliteit. In combinatie met een opschroefbare beschermdop behoeft de sensor tijdens bedrijf slechts één keer per jaar onderhoud.

• Het ontwerp met de beschermring-elektrode verhoogt de reactiesnelheid en vermindert interferenties.
• Inline te installeren voor procesbesturing, of in een doorstroomkamer voor meting op één punt.
• De kabel kan aan het einde van de sensor worden losgekoppeld voor flexibiliteit bij installatie en onderhoud.
 

Documentfilters

Filter Doorzichtig