+32 (0)15 42 35 00
Nederlands

ORBISPHERE M1x00-sensoren

De ORBISPHERE M1100 LDO-sensoren stellen industrienormen voor zuurstofmeting. Ze bieden gemoedsrust en bovendien aanzienlijke exploitatie- en kostenvoordelen.

De M1100-sensor levert onmiddellijke zuurstofuitlezingen met een meetfrequentie van twee seconden. De meetwaarden van het instrument zijn zonder drift en gedurende 12 maanden consistent zonder kalibratie (als wekelijkse CIP-standaardprocessen worden aangehouden). Dat is veel beter dan andere optische sensoren die na slechts enkele maanden onder vergelijkbare omstandigheden aanzienlijke drift vertonen.

De M1100 was baanbrekend wat betreft het gebruik van luminescentietechnologie in drankentoepassingen. Als resultaat daarvan hoeven voor de sensor geen membranen te worden vervangen en zijn geen elektrolyten nodig. Bovendien wordt de nauwkeurigheid van de sensor niet beïnvloed door proceswijzigingen of drukschokken. Zo wordt het onderhoud verder beperkt. Jaarlijks onderhoud vergt niet meer dan een paar minuten voor een nulpuntkalibratie. Er zijn geen chemicaliën nodig voor dit proces, waardoor de taak eenvoudiger en veiliger wordt zonder de meetprecisie te verslechteren.
 
items per pagina 10   |   20   |   50