CLAROS        +32 (0)15 42 35 00
Nederlands

Troebelheidsmeter

Troebelheidsmeter
Al meer dan 60 jaar, heeft Hach zijn expertise ontwikkeld in troebelheidsmetingen. Onze instrumenten leveren nauwkeurige en betrouwbare resultaten voor applicaties voor zowel ultrapuur water als water met zeer hoge troebelheid. Hach's complete portfolio van zowel laboratorium en draagbare instrumenten biedt oplossingen voor al uw uitdagende applicaties. Van drinkwaterapplicaties, industriele applicaties in chemische, farmaceutische en voedingsmiddelen industrie tot aan afvalwaterapplicaties: wij bieden de beste troebelheidsinstrumenten voor uw toepassing!

Eenvoudig te gebruiken. Eenvoudig om goede resultaten te krijgen. Lees meer over welke troebelheidsmeter de beste is voor uw applicatie.

Hach’s nieuwste instrumenten zorgen voor accurate, betrouwbare resultaten en geven je de zekerheid die je mag verwachten van uw troebelheidsmetingen. Hach introduceert een doorbraak in  labtroebelhheidsmeters: de TU52 voor drinkwater en andere schoonwaterapplicaties en de TL23 voor hoge troebelheid applicaties. Bekijk meer in onderstaande video.


Vergelijk de TU5 serie troebelheidsmeters voor schoonwaterapplicaties en de TL23 serie voor hoge troebelheids applicaties.

 Bent u geïnteresseerd?
 Vraag meer informatie aan.

Benchtop troebelheidsmeters van de TU5 Series

Met laserlicht voor drinkwatertoepassingen

De TL23 Serie Benchtop troebelheidsmeters

Met tungsten- of LED-lamp voor hoge troebelheidswaardes