CLAROS        +32 (0)15 42 35 00
Nederlands

WIE ZIJN WIJ?


Vertrouw op uw wateranalyses. Altijd goed op weg met uitstekende ondersteuning en betrouwbare, eenvoudig toepasbare oplossingen van Hach.

Waterkwaliteit nemen wij bij Hach heel serieus. We weten dat uw wateranalyse juist moet zijn. Daarom bieden we u de volledige oplossingen die u nodig hebt voor betrouwbare analyses. Door betrouwbare, eenvoudig toepasbare oplossingen en professionele expertise en ondersteuning te bieden, helpt Hach wereldwijd de waterkwaliteit te garanderen.

ONZE MISSIE
Waterkwaliteit garanderen voor mensen over de hele wereld.

ONZE VISIE

We maken wateranalyses beter - sneller, eenvoudiger, groener en innovatiever - via unieke partnerschappen met klanten, de meest ervaren experts en betrouwbare oplossingen die direct kunnen worden geïmplementeerd.

Aan het uitgebreide portfolio van instrumenten en chemische applicaties van Hach is meer dan 80 jaar gewerkt om wateranalyses verder te verbeteren - sneller, eenvoudiger, groener en informatiever - zodat u direct bij de eerste keer juiste resultaten behaalt, elke keer opnieuw. Onze experts begrijpen uw applicaties en we streven ernaar om u kennis te laten maken met optimale oplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Vanaf onze oprichting in 1933 zijn wij marktleider in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen in de branche, om u te helpen met een efficiënter en nauwkeurig beheer van uw water. Tegenwoordig zijn de producten van Hach over de hele wereld verkrijgbaar, waar ze worden gebruikt voor drinkwater en afvalwater, levensmiddelen, dranken, elektriciteit en alle andere sectoren waarin water een rol speelt. Als volledige dochteronderneming van Danaher Corporation (NYSE: DHR) beschikt Hach over de ondersteuning en middelen om u de baanbrekende producten en professionele ondersteuning te bieden die u van het bedrijf verwacht.


In 1947 ontwikkelden Clifford en Kitty Hach een volledig nieuwe denkwijze met betrekking tot waterkwaliteitsanalyses. Met geavanceerde kennis van analytische scheikunde en een passie voor innovatie zetten onze oprichters zich in voor eenvoudigere wateranalyses.
Lees meer

Naarmate de oplossingen voor wateranalyses en de expertise van Hach groeiden, is ook onze mondiale aanwezigheid groter geworden. Tegenwoordig werken we meer dan ooit tevoren aan onze missie om waterkwaliteit voor mensen over de hele wereld te garanderen. Onze klanten van over de hele wereld kunnen erop vertrouwen dat wij hun specifieke vereisten begrijpen en dat onze ondersteuning altijd binnen handbereik is.
Lees meer

Sinds de oprichting is Hach op meerdere manieren gegroeid, zowel organisch als door de toevoeging van een aantal topmerken op het gebied van waterkwaliteit aan zijn portfolio. Kijk maar eens naar het grote aantal zeer gewaardeerde merken, waaruit Hach vandaag de dag bestaat.
Lees meer

Bij Hach geloven we dat acties meer zeggen dan woorden. Daarom hebben we het Hach Helpt-initiatief in het leven geroepen, dat partners de kans biedt om dichtbij en over de hele wereld een verschil te maken.
Lees meer

Meer nog dan een team, is Hach een familie. Van meet af aan zijn we een familiebedrijf geweest, en deze teamwork-geest en het gemeenschapsgevoel zijn altijd gebleven. We zetten ons in om het talent van onze partners verder te ontwikkelen en streven ernaar een omgeving te creëren waar partners uit alle culturen en met verschillende achtergronden samenkomen om één doel te verwezenlijken - het bedienen van onze klanten van over de hele wereld.
Lees meer

Mocht u vragen hebben over technische ondersteuning, prijzen of een ander onderwerp, neem dan contact op met een Hach-vestiging bij u in de buurt. Hach heeft kantoren overal ter wereld die u graag van dienst zijn.
Lees meer

Bij Hach nemen we de verantwoordelijkheid voor onze producten serieus. Onze producten zijn gemaakt van waardevolle grondstoffen die kunnen worden gerecycled. Wij nemen de zorg en verantwoordelijkheid voor een zorgeloze retourname en verwijdering van de gebruikte kuvettentesten.
Lees meer