CLAROS        +32 (0)15 42 35 00
Nederlands
Claros-Icon-Data-Management-10.2017-_White-Outlines.png

Claros Data Management

Effectieve oplossingen voor datamanagement zijn essentieel voor een succesvol procesmanagement. Met de oplossingen van Claros Data Management kunt u op elk gewenst moment gegevens vasthouden en bekijken op elk apparaat, waardoor de samenwerking binnen uw organisatie toeneemt. Visualiseer uw gegevens met grafieken en statistische tools om trends te identificeren. Rapportage en besluitvorming op basis van uw gegevens was nog nooit zo eenvoudig.

Zie Claros-oplossingen

Welke oplossingen voor datamanagement zijn geschikt voor u?Zijn de gegevens die u nodig hebt verspreid over allerlei Excelsheets, SCADA trends en labdatabases?

Verzamel belangrijke gegevens uit een grote verscheidenheid van bronnen van laboratorium-, proces- en veldgegevens, waaronder trends van SCADA-systemen. Voer industriespecifieke berekeningen uit met behulp van gecombineerde datasets.


Relevante oplossingen:

Claros Data Management

Claros Data Management-software brengt gegevens van uw water-/afvalwatersystemen naar een centrale, veilige locatie voor een compleet beeld van uw gehele bedrijfsvoering. Ten slotte biedt de industriespecifieke berekening de mogelijkheid om berekeningen te maken van regelgevingsdetails zoals wekelijkse gemiddelden, CT-ratio's, inclusief de verwerking van datakwalificeerders.


Claros Collect

Met Claros Collect kunt u uw apparaten met internetverbinding gebruiken om handmatig gegevens in te voeren. Dit bevestigt uw gegevens bij de verzamelbron door waarschuwingen te geven wanneer waarden buiten een verwacht bereik liggen. Ook zijn hiermee handmatige papieren formulieren niet langer nodig. Zodra de gegevens zijn ingevoerd, zijn deze onmiddellijk beschikbaar voor iedereen - dit vermindert transcriptiefouten evenals de tijd die wordt besteed aan het wachten op gegevens. Hierdoor zijn teams in het veld en in het kantoor zich onmiddellijk bewust van mogelijke veranderingen in waterkwaliteit en kunnen ze sneller beslissingen nemen met onmiddellijke beschikbaarheid van gegevens.Kunt u gemakkelijk grote hoeveelheden gegevens visualiseren en vergelijken om beslissingen te nemen?

Visualisatie en interpretatie van uw gegevens is nog nooit zo eenvoudig geweest, of het nu gaat om het vergelijken van laboratorium-, proces- en veldmetingen of het vaststellen van trends in uw gegevens.


Relevante oplossingen:

Claros Data Management

Door de gebruiker gedefinieerde dashboards maken het mogelijk belangrijke prestatie-indicatoren in meters en grafieken weer te geven die in één oogopslag statusinformatie geven. Met ad-hocgrafieken kunnen gebruikers uit elke bron snel voor elk datumbereik gegevenspunten visualiseren. Als u uw laboratoriumparameters versus procesparameters wilt bekijken, selecteert u simpelweg de punten en kiest u het gegevensbereik. Vervolgens kunt u snel punten toevoegen of het gegevensbereik wijzigen om dit op andere wijze te visualiseren.


Claros Collect

Bekijk gegevens in spreadsheets of eenvoudige grafieken voor visuele weergave van uw volledige proces.Kunt u eenvoudig wettelijk verplichte rapporten samenstellen die u met zekerheid kunt indienen?

Kunt u de proces-/bedrijfsrapporten opstellen die u nodig hebt om met uw belanghebbenden te communiceren?

Easily aggregate all of your data for reporting. Produce process control reports and compare lab versus field data, and pull all regulatory compliance data into a single, easy-to-view format. Quickly create exploratory views in order to easily troubleshoot problems.


Relevante oplossingen:

Claros Data Management

Met ingebouwde ondersteuning voor de complexe rapportagevereisten, waaronder de verwerking van datakwalificeerders, weekgemiddelden, geometrisch gemiddelde en nog veel meer, is rapportage eenvoudiger dan ooit.


Claros Collect

Met door de gebruiker gedefinieerde spreadsheets kunnen gebruikers alle parameters selecteren, en gemakkelijk tussen maanden bladeren en details bekijken. En exporteren naar Excel is eenvoudig.Weet u zeker dat de geregistreerde gegevens 100 % correct zijn?

Claros WIMS en Claros Collect kunnen fouten bij de bron voorkomen door invoer te valideren tegen logische limieten per parameter. Nalevings- en verificatie-engines in WIMS garanderen ook de nauwkeurigheid van gegevens.


Relevante oplossingen:

Claros Data Management

With WIMS, all data is validated as it is entered. If it is outside of expected ranges, it is immediately flagged. Plus, all data actions (e.g. entry, edit, delete, approve) are written to the audit trail for complete traceability. The data approval process allows specific users to mark data as ready for reporting and locks the data from unintended changes, and user-defined security allows you to set which users can see, enter, edit, approve, or delete data.


WIMS + Claros Collect

Worden alle gegevens gevalideerd zodra deze worden ingevoerd. Als een waarde buiten de verwachte bereiken ligt, wordt dit onmiddellijk aangegeven. Bovendien worden alle gegevensacties (bijv. invoeren, bewerken, verwijderen, goedkeuren) naar de audittrail geschreven voor volledige traceerbaarheid. Met het gegevensgoedkeuringsproces kunnen specifieke gebruikers gegevens markeren als gereed voor rapportage en de gegevens vergrendelen tegen onbedoelde wijzigingen. Met door de gebruiker gedefinieerde beveiliging kunt u instellen welke gebruikers gegevens kunnen zien, invoeren, bewerken, goedkeuren of verwijderen."Claros Data Managment heeft een analyse uitgevoerd die verder gaat dan de wettelijke gegevens. Informatie over pompstations, energieverbruik, materiaalgebruik en kostenanalyse zijn slechts enkele van de trends die zijn uitgevoerd om de 'optimalisatie' te verbeteren. De nieuwe vraag is niet 'Kunnen we de gegevens analyseren?' maar 'Welke gegevens wilt u analyseren?'"

-Gwinnet County, Georgia (VS)

Benieuwd? Ontdek vandaag nog wat Claros voor u kan betekenen.

HOE KUNNEN
WIJ U HELPEN?

Beveiliging, service en ondersteuning

Data Security is onze prioriteit. Hach streeft ernaar de integriteit van uw gegevens te beschermen, met uitgebreide databeveiligingsprocessen, continue evaluatie en toonaangevende partners zoals Microsoft Azure, om te zorgen dat gegevens soeverein zijn en om mogelijkheden voor externe aantasting te elimineren. Van het genereren van data tot het verzenden, opslaan en ophalen van data, Hach streeft ernaar uw gegevens veilig te houden, nu en in de toekomst. LEES MEER

Hach Support Online (HSO) bundelt meer dan 85 jaar aan kennis over wateranalyse in een krachtige wereldwijde gemeenschap. Deze dynamische bron sluit direct aan op onze teams voor technische en klantenondersteuning, en levert antwoorden in real time, gebruiksvriendelijke zoekhulpmiddelen, meerdere soorten content en eenvoudige manier om contact op te nemen met experts van Hach. Met HSO krijgt u de informatie die u nodig hebt en kunnen we samen de waterkwaliteit voor mensen over de hele wereld waarborgen. LEES MEER

Hach Training Center Hach Training Center biedt relevante, praktische training aan de mensen in uw team, en geeft hen de ervaring die zij nodig hebben om verschillende theorieën en technieken te beheersen. Ook zijn zij door deze training in staat resultaten te produceren waar u op kunt vertrouwen voor kwaliteitsborging, milieuveiligheid en naleving van regelgeving. Experts van Hach bieden een uitgebreide cursuscatalogus van trainingen op lokatie, persoonlijke trainingen en digitale leermiddelen die zijn ontworpen om de vaardigheid en het vertrouwen te vergroten van operators van installaties, instrument- en veldtechnici, laboratoriumpersoneel en installatiemanagers. LEES MEER

Hach ServicePlus®-programma's zijn ontwikkeld om uw problemen met onderhoud en ondersteuning te helpen oplossen. Of het nu gaat om een gebrek aan middelen of vaardigheden, een instrument dat is uitgevallen, problemen met naleving van regelgeving of de behoefte aan een voorspelbaar budget, we hebben programma's die aansluiten op de unieke uitdagingen waar u in uw organisatie mee te maken krijgt. LEES MEER